Edmonton avgjorde i sista perioden och vann mot Minnesota

Edmonton vann hemma mot Minnesota i NHL med 4-3. Matchen var helt jämn efter två perioder, 3-3, innan Edmonton avgjorde i sista perioden.

Segermålet för Edmonton stod Evan Bouchard för 1.35 in i sista perioden.

Därmed har Edmonton vunnit sex matcher i rad i NHL.

Edmonton tog ledningen efter 15 minuters spel, genom Evan Bouchard på pass av Ryan Nugent-Hopkins och Connor McDavid.

Minnesota kvitterade till 1-1 efter 20.15, när Matt Boldy hittade rätt.

Laget tog också ledningen efter 20.39, när Joel Eriksson Ek slog till framspelad av Matt Boldy och Marcus Johansson.

Efter 1.16 i andra perioden slog Connor McDavid till, på pass av Ryan Nugent-Hopkins och Evan Bouchard och kvitterade för Edmonton.

Leon Draisaitl gjorde dessutom 3-2 efter 18.30 framspelad av Ryan Nugent-Hopkins och Connor McDavid.

Efter 1.35 i tredje perioden gjorde Edmonton 4-2, på nytt genom Evan Bouchard.

Connor Dewar reducerade förvisso, men närmare än 4-3 kom inte Minnesota.

Edmontons Ryan Nugent-Hopkins hade fyra assists och Connor McDavid gjorde ett mål och två målgivande passningar.

Det här var Edmontons tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Minnesotas åttonde uddamålsförlust.

I tabellen innebär det här att Edmonton nu ligger på femte plats. Minnesota är på sjunde plats.

Edmonton tar sig an New Jersey i nästa match hemma söndag 10 december 22.00. Minnesota möter Seattle borta måndag 11 december 03.00.