Dallas segrade i toppmötet mot Los Angeles

Det var toppmatch i NHL under onsdagen när Dallas tog emot tredjeplacerade Los Angeles. Dallas vann matchen med 5-1 (2-0, 0-1, 3-0).

Segern var Dallas fjärde på de senaste fem matcherna.

I början av matchen var Dallas starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Roope Hintz och Evgenii Dadonov. Efter 1.31 i andra perioden slog Drew Doughty till, och reducerade åt Los Angeles. Dallas stod därefter för tre raka mål i början av tredje perioden när laget gick från 2-1 till 5-1 på bara 3.48. Dallas tog därmed en klar seger.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Dallas på tredje plats och Los Angeles på tredje plats.

I nästa match, fredag 19 januari, har Dallas Philadelphia borta i Wells Fargo Center 01.00, medan Los Angeles spelar hemma mot Nashville 04.00.