Colorado vann toppmötet mot Dallas

Colorado besegrade Dallas borta i den tidiga seriefinalen med 6-3 (0-2, 2-1, 4-0) i NHL på söndagen.

Det här ger dock inga förändringar i tabellen. Dallas är i fortsatt serieledning, och Colorado på andra plats. En poäng skiljer nu lagen åt.

I början av matchen var Dallas starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i mitten av perioden av Tyler Seguin och Joe Pavelski. Dallas ökade ledningen till 3-0, på nytt genom Tyler Seguin efter 2.12 i andra perioden.

, det sista med 2.51 kvar att spela av perioden kunde Miles Wood och Ryan Johansen göra både 3-1 och 3-2 för Colorado. Colorado gjorde dock fyra raka mål i tredje perioden och gick från underläge 3-2 till ledning med 3-6. Coltons 3-6-mål kom med 30 sekunder kvar av matchen. Därmed tog laget en säker seger.

I nästa match, tisdag 21 november 02.00, har Dallas NY Rangers hemma i American Airlines Center, medan Colorado spelar borta mot Nashville.