Colorado vände underläge till seger

Colorado hade problem och låg under med 3-4 efter två perioder i matchen i NHL mot Ottawa i Canadian Tire Centre. Men i tredje kom vändningen, och till slut blev det 7-4 för bortalaget Colorado.

Segern var Colorados fjärde på de senaste fem matcherna.

Första perioden var jämn. Ottawa inledde bäst och tog ledningen genom Drake Batherson efter 9.30, men Colorado kvitterade genom Mikko Rantanen bara en minut senare. I andra perioden var det Ottawa som var starkast. Laget vann perioden med 3-2 och ställningen efter två perioder var 4-3.

Colorado var starkast i tredje perioden. Laget vann perioden med 0-4 och matchen med 7-4.

Colorados Samuel Girard hade tre assists.

Det här betyder att Ottawa är kvar på åttonde och sista plats, och Colorado stannar på andra plats, i tabellen.

I nästa match, fredag 19 januari 01.00, har Ottawa Montreal hemma i Canadian Tire Centre, medan Colorado spelar borta mot Boston.