Carolina vann med 3-2 borta mot Toronto

Det blev dramatiskt när Carolina vann mot Toronto i NHL på söndagen. Laget vann med 3-2 (1-0, 1-0, 1-2) borta i Scotiabank Arena.

Gästande Carolina började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara 2.24 slog Michael Bunting till. Efter 13.52 i andra perioden nätade Seth Jarvis, framspelad av Andrei Svechnikov och Sebastian Aho och gjorde 0-2. Toronto reducerade dock till 1-2 genom Timothy Liljegren tidigt i tredje perioden av matchen.

Carolina utökade ledningen på nytt genom Sebastian Aho med 55 sekunder kvar i perioden och kom allt närmare segern.

Nicholas Robertson reducerade dock för Toronto med bara en minut kvar att spela och gav matchen liv igen.

Det här var Torontos nionde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Carolinas åttonde uddamålsseger.

Carolina ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Toronto är på tredje plats.

Onsdag 3 januari möter Toronto Los Angeles borta 04.30 och Carolina möter NY Rangers borta 01.00.