Buffalo vann mot Pittsburgh

Buffalo vann borta mot Pittsburgh i NHL. Matchen på söndagen slutade 1-3 (0-1, 0-0, 1-2).

Gästande Buffalo startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 2.53 slog Alex Tuch till assisterad av Connor Clifton och Tage Thompson.

Andra perioden blev mållös. 7.49 in i tredje perioden nätade Pittsburghs Rickard Rakell på pass av Erik Karlsson och Evgeni Malkin och kvitterade för Pittsburgh.

15.36 in i perioden slog Zemgus Girgensons till framspelad av Eric Robinson och Mattias Samuelsson och gav laget ledningen för Buffalo.

Laget punkterade matchen med ett 1-3-mål med 1.36 kvar att spela genom Rasmus Dahlin. 1-3-målet blev matchens sista.

Pittsburghs nya tabellposition är sjunde plats, medan Buffalo är på sjunde plats.

I nästa omgång har Pittsburgh Philadelphia borta i Wells Fargo Center, tisdag 9 januari 01.00. Buffalo spelar hemma mot Seattle onsdag 10 januari 01.00.