Äntligen seger för Buffalo mot Boston

Det blev fyra förluster i rad för Buffalo i NHL. Men borta mot Boston kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen i TD Garden slutade 1-3 (0-0, 1-2, 0-1).

Den första perioden slutade 0–0. Buffalo Sabres startade andra perioden starkast. Laget ryckte åt sig en 0-2-ledning genom mål av JJ Peterka och Tage Thompson innan Boston Bruins svarade och gjorde 2-1 genom Brad Marchand. 11.16 in i tredje perioden nätade Buffalos Victor Olofsson på pass av Owen Power och ökade ledningen för Buffalo. Det fastställde slutresultatet till 1-3.

Det här betyder att Boston är kvar i serieledning, och Buffalo stannar på sjunde plats, i tabellen.

I nästa omgång har Boston Arizona Coyotes hemma i TD Garden, lördag 9 december 19.00. Buffalo spelar hemma mot Montreal söndag 10 december 01.00.