Västervik utklassade Alvesta – vann med 9-0

Västervik övertygade när laget vann på hemmaplan mot Alvesta i HockeyEttan södra med hela 9-0 (3-0, 5-0, 1-0).

Västervik spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom mål av Gustav Lindberg, Tim Almgren, George Diaco och Christian Axelsson. Det var bara början för Västervik. På bara 13.23 gjorde Västervik fyra raka mål när laget gick från 4-0 till 8-0. Västervik gjorde också 9-0 genom Jonathan Kirschner assisterad av Erik Olhans-Lind och Robin Höglund efter 3.39 i tredje perioden. 9-0-målet blev matchens sista.

Gustav Lindberg gjorde två mål för Västervik och ett målgivande pass och Christian Axelsson stod för ett mål och två assists.

Efter fem matcher har Västervik nu nio poäng och Alvesta har fyra poäng.

På onsdag 9 oktober 19.00 spelar Västervik hemma mot Halmstad, och Alvesta hemma mot Karlskrona.