Valbo J20 tog ännu en seger – 5-1 mot Strömsbro

Det går fortsatt bra för Valbo J20 i J20 Region väst herr. På lördagen mötte laget Strömsbro i Testebo Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sju matcher i rad. Segerresultatet mot Strömsbro blev 5-1 (2-0, 1-0, 2-1).

Valbo J20 startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Felix Åkerson och Olle Bjälkefors. Efter 15.46 i andra perioden slog Hugo Lindqvist Bror till, framspelad av Noah Högström och Helmer Eriksson och gjorde 0-3. Efter 4.09 i tredje perioden ökade Valbo J20 på till 0-4, återigen genom Olle Bjälkefors.

Strömsbro reducerade dock till 1-4 genom Sergejs Avotins efter 8.57 av matchen.

Valbo J20 kunde dock avgöra till 1-5 med 7.3 kvar av matchen genom Elias Östlin.

I nästa match möter Strömsbro Borlänge borta och Valbo J20 möter BIK Karlskoga J20 borta. Båda matcherna spelas tisdag 29 oktober 19.00.