Tyresö Hanviken Hockeys fina svit håller i sig efter 4-1 mot Wings Arlanda

1-4 (0-1, 1-1, 0-2) blev resultatet när Wings Arlanda och Tyresö Hanviken Hockey möttes i Pinbackshallen på lördagen. I och med detta har Tyresö Hanviken Hockey fem raka segrar i J20 Region öst herr.

Tyresö Hanviken Hockey tog ledningen efter 17.09, genom William Due-Boje assisterad av Isak Malmfors och Samuel Matchett. Efter 8.36 i andra perioden gjorde Tyresö Hanviken Hockey 0-2 genom Arvid Blom.

Wings Arlanda reducerade dock till 1-2 genom Alexander Ahlström med 2.3 kvar att spela av perioden. Tyresö Hanviken Hockey startade tredje perioden bäst och gick från 1-2 till 1-4 genom två mål av Liam Fors och avgjorde matchen.

Måndag 28 oktober möter Wings Arlanda Sollentuna borta 19.30 och Tyresö Hanviken Hockey möter Nacka hemma 19.40.