Tuff match slutade med seger för NY Rangers mot New Jersey

En vändning i tredje perioden efter mål av Kaapo Kakko och Chris Kreider blev avgörande i matchen i NHL mellan NY Rangers och New Jersey i Madison Square Garden. Bortalaget New Jersey hade ledningen i början av tredje perioden, med 3-2, men NY Rangers vände matchen och vann till slut med 4-3.

Segern var NY Rangers sjätte på de senaste sju matcherna.

I början av matchen var NY Rangers starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Artemi Panarin och Alexis Lafreniere. New Jersey vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 2-0 till 2-3 i andra perioden. New Jerseys mål gjordes av Nico Hischier, Brendan Smith och Ondrej Palat. 5.32 in i tredje perioden nätade NY Rangers Kaapo Kakko och kvitterade för NY Rangers.

Efter 15.01 nätade Chris Kreider på pass av Adam Fox och Artemi Panarin och avgjorde matchen.

Det här var NY Rangers 21:a uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också New Jerseys elfte uddamålsförlust.

NY Rangers stannar därmed i serieledning, och New Jersey på sjunde plats, i tabellen.

I nästa omgång har NY Rangers Detroit borta i Little Caesars Arena, lördag 6 april 01.00. New Jersey spelar borta mot Ottawa söndag 7 april 01.00.