Tre poäng till Sollentuna efter avgörande i slutperioden mot Göta Traneberg

Sollentuna vann borta mot Göta Traneberg i J20 Region öst herr med 3-1 (0-0, 1-1, 2-0). Matchen var helt jämn efter två perioder, innan Sollentuna avgjorde.

Första perioden blev mållös. Göta Traneberg gjorde 1-0 genom Gustav Fondelius efter 1.30 i andra perioden.

Sollentuna kvitterade till 1-1 genom Gustav Wiklund efter 14.20 av perioden. I tredje perioden var det Sollentuna som var vassast och gick från 1-1 till 1-3 genom två snabba mål tidigt i perioden av Victor Logren och Erik Wiberg och avgjorde matchen.

Erik Wiberg gjorde ett mål för Sollentuna och spelade fram till två mål.

Göta Traneberg har fem förluster och 5–21 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Sollentuna har tre vinster och två förluster och 12–10 i målskillnad.

Måndag 28 oktober spelar Göta Traneberg borta mot Flemingsberg 19.40 och Sollentuna mot Wings Arlanda hemma 19.30 i Sveab Arena.