Storseger för Halmstad hemma mot Mörrum

Halmstad hade en riktig målfest när man besegrade Mörrum hemma i Halmstad Arena i HockeyEttan södra. Halmstad vann med hela 7-1 (3-0, 2-1, 2-0).

Segern var Halmstads fjärde på de senaste fem matcherna.

Halmstad spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Albin Blomberg, Carl Westberg och Robin Dahse. Halmstad ökade ledningen till 4-0 genom Alexander Artursson efter 4.01 i andra perioden.

Mörrum reducerade dock till 4-1 genom Vilmer Grundström efter 10.55 av perioden.

Efter 16.05 ökade Halmstad på till 5-1, på nytt genom Robin Dahse. Halmstad fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-1. Målen i sista perioden gjordes av William Berg och Alexander Klarin.

Halmstads Robin Dahse stod för två mål och ett assist och William Berg gjorde ett mål och två målgivande passningar.

Efter fem matcher har Halmstad nu tio poäng och Mörrum har fem poäng.

I nästa match, onsdag 9 oktober 19.00, har Halmstad Västervik borta i ACT-Hallen, medan Mörrum spelar hemma mot Pantern.