Seger med 4-1 för Kalix mot Lejon

Kalix vände och vann borta mot Lejon i J20 Region norr A herr. Matchen på måndagen slutade 1-4 (1-0, 0-2, 0-2).

Lejon tog ledningen efter tolv minuters spel, genom Hugo Mikaelsson på pass av Tim Furtenback och Samuel Manberg. Efter 6.11 i andra perioden nätade Hugo Bucht, framspelad av William Mattila och kvitterade för Kalix.

Daniils Rogalevs gjorde dessutom 1-2 efter 12.35 på pass av Gustavs Burkits och Rainers Pavlovics.

I tredje perioden var Kalix starkast och gick från 1-2 till 1-4 genom mål av Rainers Pavlovics och Viktor Abrahamsson och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 3.19 kvar att spela.

Kalix tog hem lagens senaste möte med 5-1 i Skellefteå Kraft Arena.

Lejon tar sig an Clemensnäs i nästa match borta fredag 11 oktober 19.15. Kalix möter Sunderby hemma måndag 14 oktober 19.30.