SDE förlorare efter förlängning mot Visby/Roma J20

SDE fick bara med sig en poäng hemma mot Visby/Roma J20 i J20 Div 1 östra A herr. I förlängningen blev Visby/Roma J20 för starka och avgjorde till 2-1 (1-0, 0-1, 0-0, 1-0).

Wille Fredriksson blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål 4.02 in i förlängningen.

Visby/Roma J20 tog ledningen efter åtta minuters spel, genom Wille Fredriksson framspelad av Hannes Mellquist. Efter 12.16 i andra perioden slog Viggo Graf Kennemyr till, på pass av Linus Eriksson och kvitterade för SDE.

Inget av lagen lyckades göra mål i tredje perioden. I förlängningen tog det 4.02 innan Visby/Roma J20 avgjorde till 1-2. Matchvinnare för bortalaget blev Wille Fredriksson.

Nästa motstånd för SDE är Väsby. Lagen möts måndag 7 oktober 19.45 i Renew Arena.