Ö-vik Hockey J20 utklassade Ånge – seger med 7-1

Ö-vik Hockey J20 spelade riktigt bra när laget vann på hemmaplan mot Ånge i J20 Region norr B herr med hela 7-1 (2-0, 2-1, 3-0).

Ö-vik Hockey J20 tog därmed andra raka segern, efter 2-1 mot Teg J20 i premiären.

I början av matchen var Ö-vik Hockey J20 starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i slutet av perioden av Felix Löfdahl och Emil Jonsson. Ö-vik Hockey J20 gjorde två mål i andra perioden och gick från 2-0 till 4-0, målen av Oscar Liv och Alexander Lindberg.

Ånge reducerade dock till 4-1 genom Anton Nyrfors med 3.53 kvar att spela av perioden. Ö-vik Hockey J20 fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-1. Målen i sista perioden gjordes av Alfons Eriksson, Carl Lindmark Porter och Johannes Andersson.

Johannes Andersson gjorde ett mål för Ö-vik Hockey J20 och två målgivande passningar.

Nästa motstånd för Ö-vik Hockey J20 är Kovland. Lagen möts onsdag 9 oktober 19.30 i Skyttishallen.