Ö-vik Hockey J18:s missräkning – släppte in fem mål i tredje perioden mot Luleå

Bortalaget Ö-vik Hockey J18 var inte borträknat mot Luleå inför tredje perioden. Men där trampade Luleå rejält på gasen och vann till slut med hela 8-2 (1-1, 2-0, 5-1) i matchen i J18 Regional norr herr.

Första perioden var jämn. Luleå inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Måns Josbrant efter bara 37 sekunder, men Ö-vik Hockey J18 kvitterade genom Emil Eklund bara tre minuter senare. Luleå startade andra perioden starkast. Laget gick upp till en 3-1-ledning genom mål av Casper Kjölmoen och Otto Andersson innan Ö-vik Hockey J18 svarade och gjorde 3-1 genom Viktor Larsson. Luleå var starkast i tredje perioden. Laget vann perioden med 5-1 och matchen med 8-2.

Nästa motstånd för Ö-vik Hockey J18 är Clemensnäs. Lagen möts lördag 12 oktober 16.00 i Skyttishallen.