Njurunda vann efter förlängning mot Teg J20

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Njurunda avgöra den jämna matchen hemma mot Teg J20 i J20 Region norr B herr. Slutresultatet blev 3-2 (0-2, 1-0, 1-0, 1-0). Stor matchhjälte i förlängningen blev Sebastian Berg som stod för det avgörande målet.

I början av matchen var Teg J20 starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av David Lidberg Vikström och Sebastian Vestman. Efter 18.34 i andra perioden slog Pontus Brandström till, framspelad av Alexander Levin och Linus Backéus och reducerade åt Njurunda. 9.08 in i tredje perioden slog Rauls Kapura till på pass av Marks Mezins och Alexander Levin och kvitterade för Njurunda. I förlängningen tog det 3.13 innan Njurunda också avgjorde till 3-2. Stor matchhjälte blev Sebastian Berg, framspelad av Anton Fahlgren och Krystof Chymo.

Förlusten var Teg J20:s andra uddamålsförlust.

När lagen senast möttes blev det seger för Teg J20 med 3-2.

Torsdag 10 oktober 19.00 spelar Njurunda borta mot Östersund. Teg J20 möter Sundsvall J20 borta i Brandcode Center söndag 6 oktober 12.45.