Montreal vann mot Florida efter Nick Suzukis två mål

Det blev Montreal som gick segrande ur mötet med Florida i NHL på hemmaplan, med 5-3 (1-2, 2-0, 2-1).

Segern var Montreals fjärde på de senaste fem matcherna.

Florida tog ledningen efter 9.16, genom Anton Lundell.

Montreal kvitterade till 1-1 efter 10.18, när Joel Armia slog till framspelad av Michael Pezzetta och Alex Newhook.

Florida tog ledningen på nytt efter 13.13, när Aleksander Barkov hittade rätt.

Montreal gjorde dock tre raka mål i andra perioden och gick från underläge 1-2 till ledning med 4-2. Efter 4.35 i tredje perioden ökade Montreal på till 5-2 genom Jake Evans.

Florida reducerade dock till 5-3 genom Sam Bennett när bara två minuter återstod att spela, och skapade åter spänning i matchen.

Det här betyder att Montreal är kvar på åttonde och sista plats, och Florida stannar på andra plats, i tabellen.

I nästa match möter Montreal Tampa Bay hemma och Florida möter Ottawa borta. Båda matcherna spelas fredag 5 april 01.00.