Malmö utklassade Oskarshamn – seger med 8-1

Malmö spelade riktigt bra när laget vann på hemmaplan mot Oskarshamn i J18 Regional syd herr med hela 8-1 (3-0, 4-0, 1-1).

Segern var Malmös fjärde på de senaste fem matcherna.

Malmö spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Jonathan Sandberg, Gustav Reinert och Gunnar Westerlind. Det var bara början för Malmö. På bara 11.20 gjorde Malmö fyra raka mål när laget gick från 3-0 till 7-0. Efter 3.54 i tredje perioden ökade Malmö på till 8-0, återigen genom Gustav Reinert.

Melker Vidsäter reducerade förvisso, men närmare än 8-1 kom inte Oskarshamn. Malmö tog därmed en säker seger.

Gustav Reinert gjorde två mål för Malmö och spelade dessutom fram till ett mål.

Oskarshamn har startat svagt och är helt utan poäng efter fem spelade matcher. Malmö har elva poäng.

I nästa match, torsdag 10 oktober, har Malmö Tingsryd borta i Dackehallen 19.15, medan Oskarshamn spelar hemma mot Karlskrona 19.00.