Målfest när Sundsvall J20 besegrade Teg J20 i Brandcode Center

Sundsvall J20 hade inga problem med Teg J20 i J20 Region norr B herr, och vann hemma med 6-1 (4-0, 1-1, 1-0).

Det var andra raka segern för Sundsvall J20, efter 9-2 mot Ånge i premiären.

I matchen var det Sundsvall J20 som var starkast och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom två mål av Arvid Häggström, ett mål av Dante Gullback och ett mål av Oscar Eriksson. Sundsvall J20 ökade ledningen till 5-0 genom Alexander Reason efter 14.26 i andra perioden.

Teg J20 reducerade dock till 5-1 genom David Lidberg Vikström efter 19.35 av perioden. Sundsvall J20 punkterade matchen med ett 6-1-mål med elva sekunder kvar att spela genom Joel Hällblad på pass av Lukas Bryngelsson och Ville Meskanen.

Arvid Häggström gjorde två mål för Sundsvall J20 och två målgivande passningar.

Sundsvall J20 tar sig an Ö-vik Hockey J20 i nästa match borta fredag 11 oktober 19.30. Teg J20 möter Östersund hemma söndag 20 oktober 11.00.