Mål av Amir Jafari och Albin Nordström – men förlust för Tingsryd J20

Tingsryd J20 blev besegrade av Kalmar på bortaplan i J20 Div 1 D syd herr, där matchen på lördagen slutade 4-2 (0-0, 3-0, 1-2).

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Andra perioden var länge mållös. Kalmar ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom tre snabba mål på 2.48 i slutet av perioden av William Johansson, Henri Thüberg och Emil Wirzén. Tingsryd J20 reducerade dock till både 3-1 och 3-2 genom Amir Jafari och Albin Nordström efter 14.29 av matchen.

Kalmar kunde dock avgöra till 4-2 med 34 sekunder kvar av matchen genom Emil Wirzén.

Båda lagen har nu två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, Kalmar med 14–23 och Tingsryd J20 med 17–15 i målskillnad.

Efter fem matcher har Kalmar nu sex poäng och Tingsryd J20 har sju poäng.

Nästa motstånd för Tingsryd J20 är Alvesta. Lagen möts tisdag 8 oktober 19.00 i Virdavallens Ishall.