Knapp seger för Djurgården på hemmaplan mot Tingsryd

Det blev seger för hemmalaget Djurgården i matchen mot Tingsryd på Hovet. Laget vann fredagens match i Hockeyallsvenskan med 3-2 (1-0, 0-0, 2-2).

Djurgården tog ledningen efter 14.27, genom Tyler Kelleher på pass av Linus Klasen och Dick Axelsson.

Andra perioden blev mållös. Djurgården gjorde två snabba mål tidigt i tredje perioden och gick från 1-0 till 3-0, målen av David Blomgren och Marcus Krüger, och punkterade matchen.

Jake Stella reducerade dock för Tingsryd med bara en minut kvar att spela och gjorde slutet spännande.

Djurgårdens Linus Klasen hade tre assists.

Djurgården har tre segrar och två förluster och 16–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Tingsryd har fem förluster och 6–18 i målskillnad. Det här var Djurgårdens tredje uddamålsseger den här säsongen.

För hemmalaget betyder resultatet fjärde plats i tabellen. Tingsryd är sist, på 14:e plats.

Nästa motstånd för Djurgården är SSK. Tingsryd tar sig an Björklöven hemma. Båda matcherna spelas onsdag 9 oktober 19.00.