Karlskrona vann mot Bäcken – trots underläge

Efter första perioden var Bäcken i ledningen med 2-0 i NKT Arena. Men Karlskrona vände och vann. Till slut blev det 7-5 (0-2, 3-2, 4-1) i matchen i J20 Region syd herr.

Bäcken startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål tidigt i perioden av Joel Saluäär och Hugo Kalinagil. I andra perioden var det i stället Karlskrona som hade övertaget. Laget vann perioden med 3-2 och ställningen efter två perioder var 3-4.

Även i tredje perioden var det hemmalaget som var starkast. Laget vann perioden med 4-1 och matchen med 7-5.

Bäckens Hugo Kalinagil stod för tre poäng, varav ett mål. Benjamin Adolvsson gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål för Karlskrona.

I nästa match, tisdag 29 oktober, har Karlskrona Tingsryd hemma i NKT Arena 19.00, medan Bäcken spelar borta mot Hanhals 19.40.