Guentzel och Guentzel bakom Carolinas avgörande mot St Louis

Carolina vann borta mot St Louis i NHL med 5-2. Matchen var helt jämn efter två perioder, men avgjordes när Jake Guentzel gjorde 2-4 och Jake Guentzel två minuter senare gjorde 2-5 i sista perioden.

I och med detta har Carolina fyra raka segrar i NHL.

Första perioden var jämn. St Louis inledde bäst och tog ledningen genom Zack Bolduc efter 17.34, men Carolina kvitterade genom Jordan Martinook i slutet av perioden. Efter 5.32 i andra perioden gjorde St Louis 2-1 genom Jordan Kyrou.

Efter 8.07 av perioden kunde Seth Jarvis kvittera till 2-2 för Carolina. I tredje perioden var det Carolina som dominerade och gick från 2-2 till 2-5 genom två mål av Jake Guentzel och ett mål av Jaccob Slavin och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 52 sekunder kvar att spela.

I nästa omgång har St Louis Seattle hemma i Enterprise Center, söndag 14 april 19.00.