Formstarka Vegas tog ännu en seger

Vegas är nu inne i en stark period i NHL. När laget mötte San Jose hemma i T-Mobile Arena på söndagen kom tredje raka segern. Laget vann med 7-3 (3-0, 2-2, 2-1), och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över.

Vegas spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Tanner Pearson, Jack Eichel och Brett Howden. San Jose reducerade dock till 3-1 genom Mikael Granlund efter 10.13 av perioden.

Vegas gjorde dock två mål i andra perioden och gick från 3-1 till 5-1, målen av William Karlsson och Pavel Dorofeyev.

San Jose gjorde 5-2 genom Nico Sturm efter 19.41 av perioden. Vegas ökade ledningen till 6-2 genom Mark Stone efter 11.05 i tredje perioden.

San Jose gjorde 6-3 genom Luke Kunin efter 13.22 av matchen.

Vegas kunde dock avgöra till 7-3 med 2.53 kvar av matchen genom Brett Howden.

I nästa match, tisdag 29 oktober, har Vegas Calgary hemma i T-Mobile Arena 03.00, medan San Jose spelar borta mot Utah 02.00.