Förlängningsavgörande när Vallentuna föll mot Flemingsberg

Det blev en jämn match när Vallentuna mötte Flemingsberg på bortaplan i J20 Region öst herr. Matchen var lika, 3-3, efter tre perioder, men i förlängningen avgjorde Flemingsberg. Slutresultatet blev 4-3 (0-1, 2-1, 1-1, 1-0).

Segermålet för Flemingsberg stod Måns Kristiansson för 5.00 in i förlängningen.

Vallentuna tog ledningen efter 15 minuters spel, genom Tim Landis framspelad av Theodor Forsström. Efter 3.14 i andra perioden slog Axel Grunert till, framspelad av Alexander Dani och kvitterade för Flemingsberg.

Måns Kristiansson gjorde dessutom 2-1 efter 5.53 på pass av Frank Gyoni.

Vallentunas Viktor Westerlund gjorde 2-2 efter 6.09 på pass av Nils Brisheim och Felix Jegander.

Efter 2.31 i tredje perioden gjorde Flemingsberg 3-2 genom Liam Lundh.

Vallentuna kvitterade till 3-3 genom Hugo Glimskog efter 6.20 av matchen. I förlängningen tog det 5.00 innan Flemingsberg avgjorde till 4-3. Stor matchhjälte blev Måns Kristiansson.

Förlusten var Vallentunas tredje uddamålsförlust.

Nästa motstånd för Vallentuna är Enköping. Lagen möts måndag 28 oktober 19.40 i Bahcohallen.