Efterlängtad seger för Boden – steg åt rätt håll mot Ö-vik Hockey J18

Boden har haft en tung period med sex förluster i rad i J18 Regional norr herr. Men borta mot Ö-vik Hockey J18 bröts den tuffa sviten. Det blev 3-4 (1-1, 1-1, 1-1, 0-0, 0-1) efter straffar i matchen i Skyttishallen.

Första perioden var jämn. Ö-vik Hockey J18 inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Valter Norman efter 1.52, men Boden kvitterade genom Lucas Sarebro efter 7.35. Efter 5.48 i andra perioden gjorde Boden 1-2 genom Ymir Haflidason.

Ö-vik Hockey J18 kvitterade till 2-2 genom Rasmus Sjöqvist med 3.43 kvar att spela av perioden. Boden tog ledningen på nytt genom Victor Holmqvist efter 14.01 i tredje perioden.

Ö-vik Hockey J18 gjorde 3-3 genom Rasmus Sjöqvist med 1.19 kvar att spela av matchen. I straffläggningen var det Boden som avgjorde till 3-4. Den avgörande straffen stod Edvin Saari Lubeck för.

Det här var Ö-vik Hockey J18:s tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Bodens andra uddamålsseger.

Det här betyder att Ö-vik Hockey J18 är kvar på åttonde plats, och Boden stannar sist, på tolfte plats, i tabellen. Ett fint lyft för Ö-vik Hockey J18 som låg på tolfte plats så sent som den 11 oktober.

Ö-vik Hockey J18 tar sig an Luleå i nästa match hemma söndag 27 oktober 12.40. Boden möter samma dag 14.00 Vännäs borta.