Dalen avgjorde i straffläggningen hemma mot Nässjö

Det blev en riktigt tajt match när Dalen tog emot Nässjö i J18 Div 1 syd B herr. Matchen avgjordes först efter straffar, där hemmalaget var starkast, och slutresultatet blev därmed 2-1 (1-0, 0-0, 0-1, 0-0, 1-0). Det avgörande straffmålet stod Anton Rydqvist för.

Dalen tog ledningen efter 15 minuters spel, genom Isac Thunblom assisterad av Olle Almqvist. Målet var Isac Thunbloms femte i J18 Div 1 syd B herr.

Inget av lagen lyckades göra mål i andra perioden. 10.51 in i tredje perioden slog Robin Paulin till och kvitterade för Nässjö. I straffläggningen var det Dalen som avgjorde till 2-1. Den avgörande straffen stod Anton Rydqvist för.

Förlusten var Nässjös tredje uddamålsförlust.

Nässjö har startat svagt och har bara en poäng efter tre spelade matcher. Dalen tog nu sin första seger.

Dalen tar sig an Grästorp i nästa match borta söndag 13 oktober 14.00. Nässjö möter samma dag 12.50 Tranås J18 hemma.