Borås fortsätter vinna – 2-1 mot Olofström

Segertåget fortsätter för Borås. Mot Olofström borta i HBM Arena på lördagen blev det seger igen. Laget vann med 2-1 (0-0, 1-0, 1-1) och har nu fem segrar i rad i J20 Region syd herr.

– Bra genomförd match. Tycker vi har lite mer att hämta offensivt, där vi gör det lite svårt för oss. Men annars bra över hela spelat och skönt med tre poäng igen, kommenterade Borås tränare Karl Wengdahl efter matchen.

Emil Lennartsson blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål 12.01 in i tredje perioden.

Första perioden blev mållös. Det var först 12.27 in i andra perioden som Borås tog ledningen genom Lukas Haugland på pass av Loui Lundahl och Emil Lennartsson.

2.46 in i tredje perioden nätade Olofströms Matheo Parkosidis på pass av Malte Hedlin och Kimi Harju och kvitterade för Olofström.

12.01 in i perioden slog Emil Lennartsson till framspelad av Philip Bertilsson och Loui Lundahl och avgjorde matchen för Borås.