Storseger för Nacka – 6-1 mot Sollentuna

Det blev en klar seger för Nacka vann på hemmaplan mot Sollentuna i J20 Region öst fortsättning herr. Nacka vann med klara 6-1 (3-0, 1-0, 2-1).

Nacka spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Matej Vucic, Victor Lundberg-Strid och Rihards Borskis. Efter 2.16 i andra perioden slog Nils Brisheim till, framspelad av Milo Andersson och Felix Hellberg och gjorde 4-0. 7.14 in i tredje perioden nätade Sollentunas Jonathan Bergmann och reducerade för Sollentuna. Men mer än så orkade Sollentuna inte med.

13.09 in i perioden slog Felix Hellberg till och ökade ledningen för Nacka.

Efter 14.06 nätade Hugo Claesson på pass av Maximilian Lulek och Sam Lindhagen Mellbin och ökade ledningen för Nacka. Det fastställde slutresultatet till 6-1.

Nacka ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Sollentuna är på sjunde plats.

Lördag 6 januari möter Nacka Wings Arlanda borta 16.45 och Sollentuna möter Hammarby J20 borta 17.00.