Wikudd och Millner Westberg bakom Sundsvalls avgörande mot Kalix

Sundsvall vann borta mot Kalix i hockeyettan norra med 3-0. Matchen var helt jämn efter två perioder, innan Mathias Wikudd gjorde 0-2 och Linus Millner Westberg två minuter senare gjorde 0-3 i sista perioden.

Det gjordes inga mål i matchens två första perioder. Sundsvalls Joel Nyman gjorde 0-1 efter 20 minuters spel i andra perioden. I tredje perioden var Sundsvall starkast och gick från 0-1 till 0-3 genom två snabba mål i slutet av perioden av Mathias Wikudd och Linus Millner Westberg och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 2.56 kvar att spela.

Kalix ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan Sundsvall ligger på tredje plats.

Kalix möter Bodens HF i nästa match borta onsdag 22 november 19.00. Sundsvall möter samma dag Clemensnäs hemma.