Underläge mot Dalen – då vände Tranås och vann

Bortalaget Dalen hade greppet efter första perioden och ledde med 2-0 i hockeyettan västra. Men Tranås vände på matchen och vann till slut med 4-3 (0-2, 1-1, 3-0).

Casper Andersson blev matchhjälte med sitt avgörande 4-3-mål 15.34 in i tredje perioden.

Dalen startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Robin Uhr och Felix Lidgren. Tidigt i andra perioden av perioden kunde Pontus Eklöf göra 1-2 för Tranås.

Dalen gjorde 1-3 genom Karl Smedberg efter 8.34. Tranås gjorde dock tre raka mål i tredje perioden och gick från underläge 1-3 till ledning med 4-3. Anderssons 4-3-mål kom med 04.26 kvar av matchen.

Det här var Tranås andra uddamålsseger den här säsongen.

Dalen har startat svagt och har bara tre poäng efter tre spelade matcher. Tranås har nio poäng.

Tranås möter Lindlöven i nästa match borta onsdag 11 oktober 19.00. Dalen möter samma dag Forshaga hemma.