Storseger för Vimmerby hemma mot Mörrum

Vimmerby hade en riktig målfest när man besegrade Mörrum hemma i Arena Hansson Konsult & Konstruktion i hockeyettan södra. Vimmerby vann med hela 8-0 (2-0, 4-0, 2-0).

Vimmerby startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Isac Andersson och Martin Pärna. Och det var bara början. Vimmerby stod därefter för fyra raka mål i andra perioden när laget gick från 2-0 till 6-0. Vimmerby fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-0. Målen i sista perioden gjordes av Jakob Karlsson och Martin Pärna.

Vimmerbys Martin Pärna stod för två mål och två assists.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Vimmerby på fjärde plats och Mörrum på nionde plats.

I nästa match, söndag 26 november 16.00, har Vimmerby Halmstad hemma i Arena Hansson Konsult & Konstruktion, medan Mörrum spelar hemma mot Alvesta.