Seger för Alvesta hemma mot Huddinge

Alvesta vann hemma mot Huddinge i Vårettan södra herr. Matchen på onsdagen slutade 4-2 (2-0, 1-1, 1-1).

I början av matchen var Alvesta starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i mitten av perioden av Philip Rydin och William Wennström. Huddinge reducerade dock till 2-1 genom Anton Kalte tidigt i andra perioden av perioden.

Alvesta gjorde 3-1 genom Hampus Andreen efter 2.46. Simon Hedlund reducerade dock för Huddinge med bara tre minuter kvar att spela och gav matchen liv igen.

Alvesta kunde dock avgöra till 4-2 med 1.7 kvar av matchen genom Shane Heffernan.

Alvesta har nu tio poäng och Huddinge har sex poäng när båda lagen har spelat fem matcher.

I nästa omgång har Alvesta Mjölby borta i ProTrain Arena, lördag 13 januari 15.00. Huddinge spelar hemma mot Tyringe söndag 14 januari 16.00.