Ryck i sista perioden avgjorde för Strömsbro borta mot Clemensnäs

En jämn match mellan hemmalaget Clemensnäs och gästande Strömsbro avgjordes först i tredje perioden. Där var Strömsbro starkare och vann matchen i hockeyettan norra med 2-1 (0-1, 1-0, 1-0).

Strömsbros sportchef Johan Wennberg tyckte till om matchen:

– Vi gör en riktig krigarinsats efter en rätt trög första period. Försåtligt då vi åkt 8 timmar i buss. Dock tar vi över matchen mer och mer och avgör med 5 minuter kvar av matchen. Grym vinst.

Segermålet för Strömsbro stod Fabian Fahlstedt för 15.22 in i tredje perioden.

Det här innebär att Strömsbro nu har fyra segrar i följd i hockeyettan norra.

Clemensnäs tog ledningen efter 18.42, genom Kevin Kariander framspelad av Johan Warg och Ludvig Stenvall. Efter 15.40 i andra perioden slog Abbe Broberg till, framspelad av Jesper Åhlen-Hedenström och Emil Lindgren och kvitterade för Strömsbro. 15.22 in i tredje perioden nätade Strömsbros Fabian Fahlstedt på pass av Owen Sobchak och Emil Lindgren och avgjorde matchen för Strömsbro. Därmed hade laget vänt matchen.

Det här var Strömsbros tredje uddamålsseger.

För hemmalaget betyder resultatet nionde plats i tabellen. Strömsbro är på tredje plats.

I nästa match, söndag 5 november 16.00, har Clemensnäs Hudiksvall hemma i Kopparhallen, medan Strömsbro spelar borta mot Vännäs.