Nyköping fortsätter vinna – 5-0 mot Vallentuna

Nyköping är svårslaget i hockeyettan östra. Mot Vallentuna hemma i Stora Hallen på lördagen blev det seger igen. Laget vann med 5-0 (1-0, 3-0, 1-0) och har nu fem segrar i rad.

Nyköping började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 1.49 slog John Moberg till assisterad av Albin Ivarsson-Hamberg och Alexander Stensson. Nyköping startade andra perioden bäst och gick från 1-0 till 4-0 genom två mål av Elias Stenman och ett mål av Christian Axelsson tidigt i perioden. Till slut kom också 5-0-målet genom Albin Ivarsson-Hamberg som ökade Nyköpings ledning framspelad av Rasmus Kahilainen och Linus Malm efter 6.00 i tredje perioden. 5-0-målet blev matchens sista.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Nyköping på tredje plats och Vallentuna på femte plats.

Nyköping tar sig an Eskilstuna Linden i nästa match borta söndag 12 november 16.00. Vallentuna möter Enköping hemma onsdag 1 november 19.00.