Lindlöven gjorde tre mål i tredje perioden – vann stort mot Surahammar

Hemmalaget Surahammar var fortfarande med i matchen mot Lindlöven inför tredje perioden. Men där fick Lindlöven rejäl utdelning. Till slut blev det hela 1-6 (0-3, 1-0, 0-3) i matchen i HockeyEttan västra.

Lindlövens tränare Jonas Dufåker om matchen:

– Spelmässigt helt okej första period där vi gör 3 riktigt bra hockeymål. Tycker vi spelar lite nervöst både första och andra, men i tredje perioden stänger vi ner de jättebra och gör 3 mål i powerplay. Kias bra i målet och kedjan med Toolanen, Hammar och Lindgren driver laget idag.

Lindlöven spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom mål av Lukas Johansson, Anton Toolanen och Filip Halvordsson. Efter 16.40 i andra perioden nätade Adam Karlsson, och reducerade åt Surahammar. Lindlöven fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-1. Målen i sista perioden gjordes av Joel Kiirikki, Filip Halvordsson och Knut Köhler.

Surahammar vann senast lagen möttes med 3-0 i Surahallen.

På onsdag 4 oktober 19.00 spelar Surahammar borta mot Skövde, och Lindlöven hemma mot Borlänge.