Karlskrona har fem raka segrar – vann mot Tyringe med 3-2

Karlskrona är i bra form just nu. På fredagen kom seger nummer fem i rad, efter 3-2 (0-0, 0-1, 2-1, 1-0) efter förlängning borta mot Tyringe. Det innebär också att Tyringe har åtta raka förluster i hockeyettan södra.

Filip Cruseman blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål 4.30 in i förlängningen.

Den första perioden slutade mållös. Det var först 15.32 in i andra perioden som Tyringe tog ledningen genom Heikki Harju framspelad av Melker Bergman och Ludvig Jansson Blomquist.

1.11 in i tredje perioden slog Marcus Molin till och ökade ledningen för Tyringe.

16.50 in i perioden nätade Karlskronas Filip Cruseman framspelad av Martin Fransson och Christoffer Rasch och reducerade för Karlskrona.

Laget kvitterade till 2-2 med 1.42 kvar att spela genom Martin Fransson på pass av Alexander Bergström och Victor Crus-Rydberg.

Tre poäng av Martin Fransson

I förlängningen tog det 4.30 innan Karlskrona också avgjorde till 2-3. Stor matchhjälte blev Filip Cruseman, på pass av Alexander Bergström och Martin Fransson.

Martin Fransson gjorde ett mål för Karlskrona och två assist.

Det här var Tyringes andra uddamålsförlust den här säsongen.

Det här betyder att Tyringe är kvar på tionde och sista plats, och Karlskrona stannar på andra plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Tyringe är Vimmerby. Karlskrona tar sig an Alvesta hemma. Båda matcherna spelas söndag 29 oktober 16.00.