Jansson och Olsén säkrade segern för Hudiksvall mot Hanviken

Matchen i allettan norra mellan hemmalaget Hudiksvall och gästande Hanviken var oavgjord vid full tid, efter Christoffer Janssons kvittering till 1-1 för Hudiksvall med bara 2 minuter kvar av spela av ordinarie matchtid. I förlängningen kom avgörandet, där hemmalaget spikade segerresultatet, 2-1 (0-0, 0-1, 1-0, 1-0) genom Henrik Olsén.

Henrik Olsén blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål 1.52 in i förlängningen.

Det var andra raka för Hudiksvall, efter 5-2-segern mot Lindlöven i premiären.

Den första perioden slutade mållös. Det var först 2.12 in i andra perioden som Hanviken tog ledningen genom Isak Dahlin assisterad av Daniel Ohlsson.

17.49 in i tredje perioden nätade Hudiksvalls Christoffer Jansson framspelad av Samuel Eriksson och William Eckmyhl och kvitterade för Hudiksvall. I förlängningen tog det 1.52 innan Hudiksvall också avgjorde till 2-1. Stor matchhjälte blev Henrik Olsén, på pass av William Eckmyhl.

Torsdag 4 januari 19.00 spelar Hudiksvall hemma mot Sundsvall. Hanviken möter Nyköping hemma i Tyresö Ishall lördag 6 januari 16.00.