Efter fyra förluster i rad – äntligen är sviten bruten för KRIF

Matchen mellan Mörrum och KRIF i Jössarinken slutade 1-2 (1-2, 0-0, 0-0). Ett skönt trendbrott för KRIF. Laget hade före fredagens bortamatch fyra förluster i rad i hockeyettan södra.

KRIF tog ledningen efter fem minuters spel, genom Casper Åkesson på pass av Niklas Dahlberg och Rasmus Olofsson.

Mörrum kvitterade till 1-1 efter 8.14, när Linus Björk fick träff framspelad av Marcus Paulsson och Arvid Kruukka.

KRIF tog ledningen på nytt efter 8.44, när Theo Lewén hittade rätt assisterad av Love Bergvall och Niklas Dahlberg.

Andra perioden blev mållös. I tredje perioden höll KRIF i sin 2-1-ledning och vann.

Det här var Mörrums andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även KRIF:s andra uddamålsseger.

Det här betyder att KRIF ligger på sjätte plats i tabellen, och Mörrum är på nionde plats.

Mörrum tar sig an Karlskrona i nästa match borta fredag 17 november 19.00. KRIF möter Tyringe hemma onsdag 15 november 19.00.