Väntad seger för Brynäs som förlänger vinstsviten

Allt talade för seger för Brynäs, och så blev det också när det formstarka laget mötte Västervik på hemmaplan. Efter segersiffrorna 4-2 (0-1, 2-1, 2-0) har nu Brynäs nio raka segrar. Västervik har sju förluster i rad i Hockeyallsvenskan.

Västervik tog ledningen efter 16 minuters spel, genom Filips Buncis. Efter 2.14 i andra perioden nätade Simon Robertsson, på pass av Linus Ölund och kvitterade för Brynäs.

Västerviks Victor Öhman gjorde 1-2 efter 6.51 framspelad av Alex Ciernik.

Brynäs Tyler Vesel gjorde 2-2 efter 17.27 framspelad av Chad Billins och Noel Nordh.

I tredje perioden gjorde Brynäs 3-2 efter 5.02 genom Anton Rödin. Och med bara 1.15 kvar satte Miks Indrasis avgörande 4-2.

Med en omgång kvar är Brynäs klara seriesegrare, medan Västervik är på 14:e plats.

I nästa match, fredag 8 mars 19.00, har Brynäs Västerås borta i ABB Arena Nord, medan Västervik spelar hemma mot Björklöven.