Formstarka Djurgården tog ny seger mot Västervik

Djurgården är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Västervik hemma på Hovet på söndagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 4-1 (3-0, 0-1, 1-0) innebär att Djurgården nu har fyra segrar i följd i Hockeyallsvenskan.

Därmed har Djurgården tio raka segrar på hemmaplan.

Djurgården spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom tre snabba mål i mitten av perioden av Linus Klasen, Anton Gradin och Axel Andersson. Efter 7.24 i andra perioden slog Robin Carlsson till, och reducerade åt Västervik. Djurgården punkterade matchen med ett 4-1-mål med tolv sekunder kvar att spela på nytt genom Linus Klasen på pass av Wiktor Nilsson. 4-1-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Djurgården ligger på andra plats i tabellen, och Västervik är på 13:e plats. Noteras kan att Djurgården sedan den 7 december har avancerat sex placeringar i tabellen.

Nästa motstånd för Djurgården är Mora. Västervik tar sig an Bik Karlskoga borta. Båda matcherna spelas onsdag 10 januari 19.00.