Djurgården besegrade Nybro med 3-1

Djurgården vann mötet med Nybro hemma med 3-1 (1-0, 0-0, 2-1) på onsdagen i Hockeyallsvenskan.

Därmed har Djurgården fem raka segrar på hemmaplan.

Djurgården började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 1.24 slog Daniel Brodin till assisterad av Ludvig Rensfeldt och Anton Gradin.

Andra perioden blev mållös. Djurgården gjorde två mål i tredje perioden och gick från 1-0 till 3-0, målen av Daniel Glad och Wiktor Nilsson. Det rycket avgjorde matchen.

Janne Väyrynen reducerade dock för Nybro med bara en minut kvar att spela och skapade spänning.

Djurgården har tre segrar och två förluster och 14–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Nybro har två vinster och tre förluster och 14–12 i målskillnad.

Det här betyder att Djurgården nu ligger på tredje plats i tabellen, och Nybro är på nionde plats.

Nästa motstånd för Djurgården är AIK. Nybro tar sig an Brynäs hemma. Båda matcherna spelas fredag 16 februari 19.00.