Bik Karlskogas segerrad fortsätter efter 2-1 mot Nybro

Bik Karlskoga fortsätter starkt i Hockeyallsvenskan. När laget mötte Nybro borta i Liljas Arena på onsdagen kom ännu en seger. Laget vann med 2-1 (0-0, 1-0, 1-1). I och med detta har Bik Karlskoga fyra segrar i rad.

Eskild Bakke Olsen slog till 11.07 in i tredje perioden och blev matchhjälte med sitt 2-1-mål.

Första perioden blev mållös. Det var först 6.01 in i andra perioden som Bik Karlskoga tog ledningen genom Theodor Pistek på pass av Eskild Bakke Olsen och Otto Stenberg.

2.56 in i tredje perioden nätade Nybros Juho Liuksiala framspelad av Eero Savilahti och Jesper Mångs och kvitterade för Nybro.

Otto Stenberg glänser

11.07 in i perioden slog Eskild Bakke Olsen till på pass av Otto Stenberg och Jesper Norbäck och avgjorde matchen för Bik Karlskoga.

Det här var Nybros nionde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Bik Karlskogas 13:e uddamålsseger.

Med en omgång kvar är Nybro på åttonde plats i tabellen, medan Bik Karlskoga är på sjunde plats.

I nästa match möter Nybro Tingsryd borta och Bik Karlskoga möter Mora hemma. Båda matcherna spelas fredag 8 mars 19.00.

TV: Hedberg säker – snart en svensk huvudtränare i NHL