BIK Karlskoga avgjorde i sista perioden och vann mot AIK

BIK Karlskoga vann borta mot AIK i Hockeyallsvenskan med 3-2. Matchen var helt jämn efter två perioder, 2-2, innan BIK Karlskoga avgjorde i sista perioden.

Segermålet för BIK Karlskoga stod Kalle Jellvert för 17.41 in i tredje perioden.

Första perioden var jämn. BIK Karlskoga inledde bäst och tog ledningen genom Albert Lyckåsen efter 1.57, men AIK kvitterade genom Christian Sandberg. Och AIK hann också ta ledningen, genom Max Lindholm. Efter 9.38 i andra perioden nätade Kalle Jellvert, framspelad av Aleksi Rekonen och kvitterade för BIK Karlskoga. 17.41 in i tredje perioden nätade BIK Karlskogas Kalle Jellvert på nytt på pass av David Lilja och Henrik Björklund och avgjorde matchen. 2-3-målet blev matchens sista.

Resultatet innebär att AIK ligger kvar på åttonde plats och BIK Karlskoga på femte plats i tabellen.

På onsdag 8 december 19.00 spelar AIK hemma mot Mora, och BIK Karlskoga hemma mot Västervik.

TV: Hockeyettans tre mest värdefulla spelare