Två snabba mål i sista perioden avgjorde för Kvarnsveden mot Ockra

En jämn match mellan hemmalaget Ockra och gästande Kvarnsveden avgjordes först i tredje perioden, där Johan Dahlqvist gjorde 4-7 och Dennis Hedlund 0 minuter senare gjorde 4-8 för Kvarnsveden. Kvarnsveden vann matchen i hockeytrean Dalarna med 8-4 (1-2, 2-1, 5-1).

Ockras lagledare Fredrik Eljas tyckte så här om matchen:

– Kvarnsveden var bra idag medan vi glimmade till emellanåt och då får man stryk! Sen tappar vi matchen fullständigt sista två minuterna istället för att få till en kvittering.

Segern var Kvarnsvedens sjätte på de senaste sju matcherna.

I första perioden var det Ockra som var starkast. Laget vann perioden med 2-1.

I andra perioden var det i stället Kvarnsveden som hade greppet. Laget vann perioden med 1-2 och ställningen efter två perioder var 3-3.

Kvarnsveden förde spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 1-5 och matchen med 8-4.

Dennis Hedlund gjorde tre mål för Kvarnsveden och spelade fram till tre mål, Johan Dahlqvist stod för fem poäng, varav ett mål och Oscar Johansen gjorde ett mål och två assist. Isak Segerros Wallner gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål för Ockra.

Det här betyder att Ockra är kvar på fjärde plats, och Kvarnsveden stannar på femte plats, i tabellen.

Fredag 15 december möter Ockra Långshyttan borta 19.00 och Kvarnsveden möter Häradsbygden hemma 19.15.