Segersviten fortsätter för Hille/Åbyggeby efter vinst mot Järvsö/Hofors

På lördagen kom fjärde raka segern i hockeytrean Gästrikland för Hille/Åbyggeby. Det blev 5-0 (0-0, 3-0, 2-0) borta mot Järvsö/Hofors. Det innebär att Järvsö/Hofors åkte på nionde raka förlusten.

Hille/Åbyggeby tog ledningen efter 20.34, genom Gustav Lindström på pass av Elias Björklund. I andra perioden var Hille/Åbyggeby starkast och gick från 0-1 till 0-3 genom mål av Sebastian Härdin och Filip Åkerlund. Hille/Åbyggeby fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 5-0. Målen i sista perioden gjordes av Filip Åkerlund och Sebastian Härdin.

Hille/Åbyggebys Elias Björklund hade fyra assists och Filip Åkerlund stod för tre poäng, varav två mål.

Det här betyder att Hille/Åbyggeby ligger på fjärde plats i tabellen, och Järvsö/Hofors är på tionde och sista plats.

Torsdag 30 november 20.00 spelar Järvsö/Hofors borta mot Sandviken. Hille/Åbyggeby möter Hedesunda borta i Hedesunda Ishall tisdag 12 december 19.30.