Kistas svit: åtta matcher i rad utan seger efter 1-6 mot Älta

Kista har fortfarande inte tagit någon seger i serien. Matchen i Husby Ishall på tisdagen blev den åttonde raka utan seger för Kista när laget mötte Älta i HockeyTrean Alltrean östra. Slutresultatet blev 1-6 (0-0, 1-4, 0-2).

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Älta hade övertaget i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 5.41 genom Morgan Roos, och gick upp till 0-3 innan Kista svarade.

Till slut blev det 1-4 till Älta. Älta fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-1. Målen i sista perioden gjordes av Erik Frendelius och Joakim Wahlqvist.

Erik Frendelius gjorde två mål för Älta och spelade fram till ett mål.

Det här betyder att Kista ligger kvar på åttonde och sista plats i tabellen, och Älta på femte plats.

På fredag 2 februari 20.00 spelar Kista hemma mot Waxholm, och Älta hemma mot Trångsund.