Kil vann mot Grums efter mål av Gustav Grankvist

Kil vann med matchens enda mål på hemmaplan mot Grums i hockeytvåan västra C herr. Målet gjorde Gustav Grankvist, i andra perioden. Tredje perioden blev mållös.

– Härligt med en 1-0 vinst den har vi väntat på. Vi gör en bra match i 60 minuter med bra defensiv och några fina anfall. Grums är tunga att möta så det gör vår insats ännu bättre tycker jag, kommenterade Kils tränare Martin Persson.

Grums tränare Johan Erkgärds tyckte så här om matchen:

– Att den suger.

Båda lagen har nu två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, Kil med 13–17 och Grums med 14–17 i målskillnad. Det här var Kils sjunde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Grums femte uddamålsförlust.

I tabellen innebär det här att Kil nu ligger på andra plats. Grums är på fjärde plats.

I nästa omgång har Kil Hammarö borta i Hammarö Ishall, fredag 26 januari 19.30. Grums spelar hemma mot Sunne söndag 28 januari 16.30.